Els alumnes de 2n de l’Escola Volerany han guanyat el premi Roig Toqués en la categoria adreçada a les escoles, un apartat que es va estrenar l’any passat per promoure la sensibilització dels infants en relació al mar. El treball premiat ha estat la llegenda de Sant Jordi al mar Mediterrani, una obra que els nens i nenes van desenvolupar amb temàtica marinera que ha marcat tot aquest curs escolar gràcies a la nostra participació en el projecte Diving into the sea with MeWe Space.

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc el passat 19 de juny al Teatre Principal, on també van ser premiats el pescador vilanoví Pau Pons en la categoria d’àmbit local per la difusió de la història i la cultura marinera de la ciutat al llarg de tota la seva vida. I en l’àmbit nacional, el premi ha estat pel director del LAB Michel André, per la seva rellevant trajectòria científica en el camp de la recerca i estudi de la contaminació acústica dels oceans.

El Premi Roig Toqués es va crear amb la voluntat de reconèixer un projecte o trajectòria de tipus cívic, cultural o científic de l’àmbit de la mediterrània, que hagi contribuït al coneixement i divulgació d’algun aspecte relatiu al mar.

Si voleu visionar el vídeo de la notícia de Canal Blau podeu fer click aquí i podreu veure com els nens i nenes de segon recullen el premi (al final de la peça).

Deixa un comentari