No hi ha dubte que els i les alumnes de l’Escola Volerany estan fets uns artistes. Aquestes ferradures guarnides estan fetes pels nens i nenes  que han estat en el servei d’acollida esperant a començar una extraescolar a les 17.30h després de finalitzar les classes sota la supervisió i amb l’ajut de la Núria. Durant el curs han aprofitat aquesta estona per fer jocs de taula i altres manualitats però avui us destaquem aquestes ferradures perquè ens portin sort de cara al curs vinent!

I recordem que no és una excepció, tant durant les hores de menjador com també a l’acollida matinal els nens i nenes de la nostra escola troben un racó on seguir-se desenvolupant com a persones i adquirir coneixements i habilitats. I és que és ben sabut que als nens els fa molt bé jugar i fer manualitats. En jugar i crear amb les mans, els nens desenvolupen la seva imaginació, que és un dels processos cerebrals més importants: tenir imaginació ens ajuda a resoldre problemes, fomentar la creativitat, i en general, ens fa més feliços. I per descomptat, la imaginació és divertida. A més de divertir-se fent manualitats, d’aquesta manera els nens poden expressar-se creativament i aconseguir un sentiment d’èxit, també molt important per desenvolupar l’autoestima en edats primerenques.

Si vols saber més informació sobre el servei d’acollida aquí tens l’enllaç del web.

ACOLLIDA

 

Leave a Reply