Han passat només un dies des de que va acabar oficialment el curs escolar i lamentablement ens hem trobat una desagradable sorpresa. Uns vàndals han fet volar amb petards la bústia de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany. Presumiblement alguns brètols van aprofitar la nit de Sant Joan per fer les destrosses.

Tot i que les destrosses materials no són greus, ens preocupa especialment la informació que s’hagi pogut perdre, ja que estem en dates amb un volum important de moviment amb possibles inscripcions a l’AFA, menjador escolar, llibres… És per això que el president de l’AFA, Alberto Regordán, ja ha interposat una denúncia a la comissaria de policia també per la possible sustracció de dades personals.

Fins que la bústia estigui arreglada demanem a les famílies que si us plau no hi deixeu cap tipus de documentació.

Per últim, més enllà de les qüestions legals i materials, ens entristeix que una escola, que és un patrimoni educatiu, social i cultural, tingui una sensació de vulnerabilitat quan es produeixen aquests fets. Considerem que l’Escola Volerany és un centre que ha implicat la seva comunicat educativa i en el seu entorn en valors com el respecte i la convivència i el que hem de fer és seguir treballant en aquesta línia.

Deixa un comentari