Estem en període de temps de descompte pel que fa els preparatius per la tornada a l’escola dels alumnes de l’Escola Volerany. I a l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) no parem. Tenim diversos fronts oberts però un dels més actius aquests dies es troba a la Comissió de Llibres, on dipositen totes les seves energies en tenir-ho tot a punt per tal que els alumnes es trobin el primer dia de classe tots els llibres de text que faran servir durant el curs . Així que aquests dies ha tocat distribuir els exemplars en bosses per alumne (tant els nous com els socialitzats) i folrar de nou els que estaven malmesos del projecte de socialització.

Com ja sabeu amb la socialització de llibres que es gestiona a través de l’AFA s’aconsegueix que baixin sensiblement els costos dels llibres de text, així com un ús sostenible a través de la reutilització i que es promouen valors solidaris entre els nens i nenes, com el respecte, i entre totes les famílies de l’escola, a la vegada que defensem i enfortim l’escola pública.

Deixa un comentari