Benvolgudes famílies de l’Escola Volerany,

Ja comença un nou curs, un dia especial en el qual de ben segur tornarem a veure els somriures i els ulls encuriosits dels alumnes a l’escola. I volem aprofitar l’oportunitat per donar-vos la benvinguda, molt especialment a les noves famílies de l’escola.

Tenim clar que aquest nou curs arrenca amb nous reptes per part del centre, i des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany intentarem aportar el nostre granet de sorra per treballar amb un objectiu comú, el de formar persones lliures, responsables, solidàries i per tant capaces de respondre a les demandes de la societat on viuen.

Des de l’AFA ja fa unes setmanes que hem reprès la nostra activitat. Les màquines acaben d’engegar, nostra és la responsabilitat de mantenir els motors escalfats, i ja tenim a punt les eines per a fer-ho possible: motivació, treball, empatia, estima, esforç, il·lusió…

Aquest curs ens hem proposat acostar-vos encara més les activitats que realitzem, per la qual cosa la participació de tots nosaltres serà més important i enriquidora que mai. Esperem que tant en la comunitat educativa de l’Escola Volerany com en la pròpia Associació de Famílies d’Alumnes us hi sentiu acollits i participeu en allò que sigui del vostre interès.

Comencem un nou curs i ho volem veure com una nova oportunitat per contribuir a construir una educació que ajudi a descobrir tot el potencial humà que portem a dins, una educació que esdevingui una eina de transformació social en què el somriure i la felicitat siguin els seus grans motors de canvi. Creiem fermament en l’escola pública de qualitat i en la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes. L’educació s’ha d’entendre com una inversió clau a la societat i no com a despesa.

Finalment, no volem deixar passar aquesta oportunitat per animar-vos a participar i col.laborar amb l’AFA, fer ús del web ampaescolavolerany.wordpress.com i de la Junta per a tot el que necessiteu. Si ho desitgeu podeu enviar-nos també els vostres comentaris escrits per correu electrònic a ampa@escolavolerany.com.

Famílies del Volerany, us desitgem de tot cor que tingueu una bona entrada d’aquest curs 2018-2019.

AFA de l’Escola Volerany

Il•lustració: Joan Turu

Deixa un comentari