Aquest dilluns 10 de desembre s’ha obert el període d’inscripcions als grups d’activitats extraescolars on queden places lliures. Les famílies interessades teniu fins el 17 de desembre per fer arribar la inscripció i la documentació requerida a l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) per correu electrònic ampa@escolavolerany.cat o bé de forma presencial al despatx de l’AFA.

Us recordem que si no hi ha places en el grup que us interessa ens ho podeu fer saber per correu electrònic per informar-nos en el cas que hi hagués alguna baixa.

Pel curs 2018-2019 s’ofereixen 8 activitats extraescolars, organitzades en 19 grups, segons edat, iniciació/avançat o base/competició. L’AFA organitza i gestiona tot un ampli ventall d’activitats extraescolars durant la franja horària de la tarda amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar habilitats esportives, creatives, artístiques i socials alhora que ampliem i complementem la seva jornada escolar.

Tenim dos torns d’activitats: de 16,45h a 17,45h i de 17,45h a 18,45h, amb un servei de monitoratge per els nens i nenes del segon torn.

L’AFA gestiona les activitats de Dansa (Flow Center) i d’Anglès (Jump the Gap Idiomes). La resta d’activitats són gestionades directament per l’empresa EsportXtothom, SL.

També ara és el període per si voleu tramitar alguna baixa si no voleu que el vostre fill o filla continuï el proper trimestre amb l’activitat que estava realitzant.

A continuació us deixem el detall dels grups que tenen places disponibles.

Deixa un comentari