L’Escola de Famílies de l’AFA ha organitzat un taller de primers auxilis a la infància a càrrec de l’infermer d’urgències i de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Residència Sant Camils, Miguel Ángel Sánchez Marín. Va ser una activitat molt interessant i constructiva, ja que com a pares i mares és molt important que sapiguem qüestions tan bàsiques com reaccionar davant d’una febre, detectar signes d’alarma o complicacions, què fer davant d’un episodi de convulsions o com realitzar una reanimació cardiopulmonar (RCP).

La sessió va tractar les situacions que poden posar en risc la vida dels infants i que demanen una reacció immediata per part de les persones cuidadores i va tenir un enfocament pràctic per explicar com hem de reaccionar davant d’aquestes situacions. A més els assistents van poder preguntar i participar activament per assolir l’objectiu de manera amena i entenedora.

Deixa un comentari