No hi ha dubte que els i les alumnes de l’Escola Volerany estan fets uns artistes. Aquestes ferradures guarnides amb motius nadalencs i els arbres de Nadal estan fetes pels nens i nenes que han estat en el servei d’acollida esperant a començar una extraescolar a les 17.30h després de finalitzar les classes sota la supervisió i amb l’ajut de la Núria. Durant el primer trimestre han aprofitat aquesta estona per fer jocs de taula i altres manualitats però avui us destaquem aquestes ferradures perquè ens portin sort de cara al 2019 i els petits arbres als quals no els falta detall!

I recordem que no és una excepció, tant durant les hores de menjador com també a l’acollida matinal els nens i nenes de la nostra escola troben un racó on seguir-se desenvolupant com a persones i adquirir coneixements i habilitats. I és que és ben sabut que als nens els fa molt bé jugar i fer manualitats. En jugar i crear amb les mans, els nens desenvolupen la seva imaginació, que és un dels processos cerebrals més importants: tenir imaginació ens ajuda a resoldre problemes, fomentar la creativitat, i en general, ens fa més feliços. I per descomptat, la imaginació és divertida. A més de divertir-se fent manualitats, d’aquesta manera els nens poden expressar-se creativament i aconseguir un sentiment d’èxit, també molt important per desenvolupar l’autoestima en edats primerenques.

Si vols saber més informació sobre el servei d’extraescolars aquí tens l’enllaç del web.

EXTRAESCOLARS

Deixa un comentari