El proper dijous 7 de març la Comissió d’Escola de Famílies de l’AFA organitza una xerrada sobre prevenció de l’abús sexual a càrrec de la Fundació Vicki Bernadet, una entitat de referència en l’atenció integral, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors comesos en l’àmbit familiar i de l’entorn de confiança del nen o nena. Una activitat que des de l’Associació de Famílies considerem especialmente important, ja que els experts diuen que en general no conectem amb el problema perquè, com a mesura de protecció, pensem que això mai passarà al nostre entorn i mai passarà als nostres fills i filles. En aquesta xerrada es donaran eines de detecció i de prevenció.

La xerrada tindrà lloc al menjador de l’Escola Volerany i serà gratuïta amb accés a tothom, no només a les famílies de l’escola. Com sempre és una activitat que disposarà de servei d’acollida per les famílies que vagin acompanyades dels seus fills o filles, tot i que cal una inscripció prèvia obligatòria a través del següent formulari.

Formulari inscripció

Deixa un comentari