De l’1 al 15 d’abril podeu votar per aconseguir que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú destini 20.000€ del pressupost municipal a habilitar una zona d’ombra al pati de l’Escola Volerany.

Quin és el projecte?

L’escola Volerany té un pati de ciment de 700m2, amb un petit porxo d’ombra, de manera que en els mesos en què es registren altes temperatures, es torna per als alumnes una zona en la qual és impossible estar, amb el perill d’un cop de calor, cremades ocasionades després de caure durant el joc i els perills que porta la sobreexposició al sol.

Creiem que és un dret per als alumnes tenir una zona d’ombres per gaudir de les instal·lacions, treure tot el potencial de l’espai, ja que no oblidem que es tracta d’un recurs més dels centres per al desenvolupament dels infants a través del joc.

Fins i tot aquest problema s’ha portat al Parlament per tenir un protocol davant les onades de calor, cada vegada més freqüents, per protegir els alumnes i demanar que tots els patis escolars tinguin zones d’ombres.

Com es vota?

De forma telemàtica a través del portal participa.vilanova.cat. Si l’any passat ja vau votar ja estareu registrats i sinó us haureu de donar d’alta al web de l’Ajuntament.

És important tenir en compte que s’han de votar diversos projectes la suma dels quals ha de ser superior a 120.000 euros i fins a 150.000 euros. És a dir, no només s’ha de votar el de l’Escola Volerany, sinó arribar a la suma de 120.000 euros.

També podeu votar de forma presencial

Si teniu qualsevol dubte o no voleu donar-hi massa voltes, voluntaris de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany estarem tots els dies al vestíbul del centre amb ordinadors per tal que pogueu votar aprofitant que deixeu o aneu a buscar els vostres fills o filles a l’escola. Hi serem tots els matins de 9 a 10h i les tardes de 16.30 a 18h.

I recordeu que tenen dret a vot totes les persones majors de 16 anys empadronades a Vilanova i la Geltrú. Així que feu tot el possible per tal que avis, tiets, cosins, amics… votin al projecte de les ombres del pati de l’Escola Volerany.

Deixa un comentari