Els socis i sòcies de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany quedeu convocats per a l’última Assemblea Ordinària del curs 2018 – 2019. Serà el proper dijous 9 de maig i hi haurà servei d’acollida gratuït per aquelles famílies que ho necessitin.

Com podeu veure en el punt 6 de l’ordre del dia, toca la Renovació d’alguns dels càrrecs i vocalies de la junta. I necessitem voluntaris! Les vacants són en la comissió de Menjador i acollida, i Extraescolars, però si hi ha algú que només vol unir-se com a col·laborador, també serà benvingut!

També es es triarà un nou president/a i secretari/a. Ja tenim una candidatura a la presidència i secretaria, però també es poden presentar d’alternatives abans de l’assemblea. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Us hi esperem!

Deixa un comentari