L’Assemblea de socis de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany celebrada aquest dijous 9 de maig ha aprovat la candidatura de Claudia Madrigal com a nova presidenta. En aquesta cita es portava a votació la renovació de càrrecs i un dels què quedava vacant era el de president, ja que el fins ara president Alberto Regordan havia manifestat la seva intenció de no renovar.

La Claudia és mare d’un nen de 2on i una nena de P4. Des de l’arribada del seu primer fill com a alumne del Volerany s’ha volgut implicar en l’escola, primer com a delegada de classe i després en l’associació de famílies (AFA) on ja porta 4 anys, primer com a col·laboradora en festes, després realitzant el dossier de millora del nostre camí escolar com part de la Plataforma de Camins Escolars i aquest curs com a secretària de l’Associació.

Ha manifestat que entén que com a famílies hem de tenir clar que som part de la comunitat educativa i vol seguir aportant i col·laborant i ha aprofitat per donar les gràcies a l’Alberto per la feina feta durant aquest darrer any. Els que la coneixen saben que poden comptar amb la seva implicació, experiència i proximitat.

S’ha presentat amb un equip ja format organitzat al voltant de les diverses comissions de treball i preparat per contribuir cada dia a què l’Escola Volerany sigui una mica millor.

Deixa un comentari