El 3 de juny s’obre el període d’inscripcions per les activitats extraescolars que es durant a terme durant el curs 2019-2020. Tots els detalls sobre horaris, preus i com procedir a l’inscripció la teniu a l’apartat d’EXTRAESCOLARS d’aquest web.

  • Del 3 al 7 de juny estan reservats per a que realitzin la inscripció aquells infants que vulguin continuar amb l’activitat que ja han realitzat durant l’actual curs escolar o per a aquells que ho van intentar i es van quedar en llista d’espera. Important: el pagament s’ha de fer a partir del dia 3 (no abans). Si el pagament es fes abans seria considerat el darrer del primer dia.
  • Del 10 al 14 de juny serà el període d’inscripció per a qui vulgui començar una nova activitat extraescolar. Important: el pagament s’ha de fer a partir del dia 10 (no abans). Si el pagament es fes abans seria considerat el darrer del primer dia.

Pel curs 2019-2020 s’ofereixen 8 activitats extraescolars, organitzades en 19 grups, segons edat, iniciació/avançat o base/competició. L’AFA organitza i gestiona tot un ampli ventall d’activitats extraescolars durant la franja horària de la tarda amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar habilitats esportives, creatives, artístiques i socials alhora que ampliem i complementem la seva jornada escolar. Desitgem doncs, que durant el curs escolar aquestes activitats suposin un estímul per als nostres fills i filles.

Tenim dos torns d’activitats: de 16,45h a 17,45h i de 17,45h a 18,45h, amb un servei de monitoratge per els nens i nenes del segon torn.

L’AFA gestiona les activitats de Dansa (Flow Center) i d’Anglès (Jump the Gap Idiomes). La resta d’activitats són gestionades directament per l’empresa EsportXtothom, SL.

L’inici de les activitats serà l’1 d’octubre. Si les activitats no tenen un mínim de 8 inscrits no es realitzaran.

Recordeu que per tal de poder realitzar alguna activitat extraescolar és imprescindible ser soci/a de l’AFA.

Deixa un comentari