Pel curs 2019-2020 hem organitzat un nou projecte d’activitats extraescolars per la franja del migdia. Per a tots els nens i nenes que són usuaris del servei de menjador gestionat per Hort i Cuina oferim la possibilitat d’apuntar-se a diverses activitats de caràcter lúdic. Hem intentat trobar l’equilibri entre la qualitat, el cost econòmic i el temps del qual disposem, amb la filosofia que fossin activitats més lúdiques que les de la tarda, perquè entenem que és una estona d’esbarjo i no volem allargar més l’aula.

Volem que les extraescolars del migdia formin part d’un aprenentatge transversal: que aprenguin però que també siguin activitats entretingudes que els ajudin a trencar la rutina del dia. I és que com que són activitats molt pràctiques, creiem que enganxaran molt als alumnes i a més al trobar-se en un grup amb interessos comuns es potenciaran les relacions socials positives.

A més, hem pensant en activitats que permetin als nostres fills gaudir del temps que tenen al migdia per realitzar activitats que no poden fer a la tarda i per alliberar les tardes de feina escolar i gaudir de temps per l’esport i la família, activitats com ara: ioga, música, robòtica, periodisme, experiments científics…

I, en continuitat amb les activitats extraescolars de la tarda, creiem que és important que els infants facin algun tipus d’extraescolar per conèixer altres entorns, sortir una mica de la zona de confort, despertar i descobrir passions, saber què els agrada i què no, quines habilitats tenen, com es poden relacionar amb altres nens i nenes fora de l’entorn de la família i de l’escola, i aprendre en valors, en convivència.

Les inscripcions es faran del 10 al 15 de juny de 2019. Per reservar la plaça s’haurà de fer un ingrés de 10€ per nen o nena inscrit, independentment del nombre d’activitats que hagi triat. Els detalls de com procedir amb les inscripcions els teniu en l’apartat d’activitats extraescolars del migdia d’aquest web.

Deixa un comentari