Fins divendres 20 de setembre queda obert un nou període de preinscripció per a les activitats extraescolars tant del migdia com de la tarda.

Per al migdia queden places en totes les activitats ofertades i pel que fa a les activitats extraescolars de la tarda, els grups on encara queden places són anglès (1er, 2on, 5è i 6è), bàsquet base, bàsquet de competició, dansa de grans, fútbol de competició en la categoria de benjamins, futbol base, multiesport, iniciació a la gimnàstica rítmica, iniciació al patinatge, patinatge avançat i robòtica (de 1er a 6è).

Es farà igual que al juny, per ordre de l’ingrés de 10€ a partir de dilluns dia 16 al compte de l’AFA.

EXTRAESCOLARS MIGDIA

Pel curs 2019-2020 hem organitzat un nou projecte d’activitats extraescolars per la franja del migdia. Per a tots els nens i nenes que són usuaris del servei de menjador gestionat per Hort i Cuina oferim la possibilitat d’apuntar-se a diverses activitats de caràcter lúdic. Hem intentat trobar l’equilibri entre la qualitat, el cost econòmic i el temps del qual disposem, amb la filosofia que fossin activitats més lúdiques que les de la tarda, perquè entenem que és una estona d’esbarjo i no volem allargar més l’aula.I recordem que per poder cursar una activitat extraescolar del migdia és imprescindible que el dia de l’activitat el nen o nena es quedi a dinar al menjador escolar.

A continuació teniu el document on s’expliquen totes les activitats, els horaris, preus, etc.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS MIGDIA

EXTRAESCOLARS TARDA

Pel curs 2019-2020 s’ofereixen 8 activitats extraescolars, organitzades en 19 grups, segons edat, iniciació/avançat o base/competició. L’AFA organitza i gestiona tot un ampli ventall d’activitats extraescolars durant la franja horària de la tarda amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar habilitats esportives, creatives, artístiques i socials alhora que ampliem i complementem la seva jornada escolar. Desitgem doncs, que durant el curs escolar aquestes activitats suposin un estímul per als nostres fills i filles.

Tenim dos torns d’activitats: de 16,45h a 17,45h i de 17,45h a 18,45h, amb un servei de monitoratge per els nens i nenes del segon torn.

A continuació teniu el document on s’expliquen totes les activitats, els horaris, preus, etc.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS TARDA

L’AFA gestiona les activitats de Dansa (Flow Center) i d’Anglès (Jump the Gap Idiomes). La resta d’activitats són gestionades directament per l’empresa EsportXtothom, SL excepte robòtica.

Aprofitem per informar-vos que l’extraescolar de Robòtica l’implantarà aquest curs l’empresa Play Code Academy, un canvi provocat arran dels mals resultats obtinguts l’any anterior.

Aquest any 2019/2020 el preu serà de 96€/trimestre. Seguirem fent 2 dies a la setmana. Dijous de 16:45 a 18:15 pels alumnes de 1r, 2n i 3r. I els Dimecres també de 16:45 a 18:15 pels alumnes de 4t, 5è i 6è.

A l’apartat de Documents d’aquest web ja està penjat el nou document d’inscripció que ens hauríeu de fer arribar per mail al correu de l’Afa afa@escolavolerany.cat, a la bústia de l’AFA o al despatx de l’Afa. L’activitat dels Dijous pels petits, s’obrirà si hi ha un mínim de 9 nens per grups. Tots els nens que hagin fet la inscripció anterior, ens haurien de fer arribar la nova adjunta.

L’inici de les activitats serà l’1 d’octubre. Si les activitats no tenen un mínim de 8 inscrits no es realitzaran.

Recordeu que per tal de poder realitzar alguna activitat extraescolar és imprescindible ser soci/a de l’AFA.

 

Deixa un comentari