Aquest dimecres 25 de setembre tindrà lloc una jornada de portes obertes de diverses de les activitats extraescolars que es realitzaran durant aquest curs 2019-2020. L’objectiu és poder tenir un primer contacte i resoldre dubtes sobre totes les activitats per tots aquells hagin realitzat les preinscripcions i alhora animar a venir a passar una estona entretinguda per a tots els nens i nenes de l’escola encara que després no facin l’activitat. I és que ho plantegem com una tarda d’oci en la qual l’alumnat del centre està convidat a fer un tast de la robòtica o dels experiments científics sense cap més compromís que el de passar-ho bé.

Les empreses que realitzaran les activitats són Play Code Academy, que dirigeix el seu taller als infants de primer i segon cicle de Primària, i Tecnolab, que té preparats experiments científics per a tots els nens i nenes des de P4. Mitjançant experiments introduïts amb una temàtica els/les monitors/es presenten un repte amb l’objectiu de despertar l’interès i la curiositat a través de la motivació per les ciències. D’altra banda, des de l’Escola de Música Freqüències es donarà detalls de en què consisteix la sensibilització musical per a les famílies de P4 i P5.

Us hi esperem a tots i totes!

Deixa un comentari