Ja els tenim aquí!!! Des de l’AFA estem molt molt contentes d’anunciar que els tendals pels quals vam lluitar tant ja els tenim aquí. El pati de l’escola ara ja té més zones d’ombra i, de propina, un toc de color. A més, hem aprofitat per crear una zona de picnic amb gespa artificial molt acollidora per tal que els nens i nenes la puguin gaudir durant l’hora del pati.
Aprofitem per explicar a tota la comunitat educativa del Volerany que la instal•lació d’aquests tendals ha estat possible gràcies a l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de l’AFA, que ha aportat la part del pressupost que faltava. I és que aquest és un dels motius per tenir una Asociació de Famíles d’Alumnes forta, perquè cada any ajudem a millorar les instal•lacions de l’escola.

Aquest era un projecte molt important per a l’AFA perquè la nostra escola té un pati de ciment de 700m2, amb un petit porxo d’ombra, de manera que en els mesos en què es registren altes temperatures, es tornava per als alumnes una zona en la qual era impossible estar, amb el perill d’un cop de calor, cremades ocasionades després de caure durant el joc i els perills que porta la sobreexposició al sol. A l’hora de posar-nos a lluitar per tirar endavant aquest projecte teníem clar que és un dret per als alumnes tenir una zona d’ombres per gaudir de les instal·lacions, treure tot el potencial de l’espai, ja que no oblidem que es tracta d’un recurs més dels centres per al desenvolupament dels infants a través del joc. I és que fins i tot aquest problema s’ha portat al Parlament per tenir un protocol davant les onades de calor, cada vegada més freqüents, per protegir els alumnes i demanar que tots els patis escolars tinguin zones d’ombres.

Deixa un comentari