Us imagineu tractar amb les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel? Si ho aconseguíssim, viuríem més tranquils. A més, i això encara és més important, els fills podrien aprendre de nosaltres a regular la seva pròpia tensió en moments de contrarietat, perquè ells aprenen del que fem i no pas del que diem que cal fer.”

Aquesta és una de les reflexions d’Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora a més d’autora de llibres com “Educar sense cridar“, que el proper dimarts 21 de febrer oferirà una xerrada a l’Escola Volerany dins de la programació anual de l’Escola de Famílies de l’AFA.

Durant la seva trajectòria Alba Castellví ha posat sobre el paper la seva experiència com a mare, educadora i mediadora de conflictes, per facilitar als pares un manual àgil i pràctic sobre la convivència diària amb els fills. Si l’objectiu més gran com a educadors és dotar els fills d’eines que els permetin ser persones lliures i responsables, aquesta xerrada ens en donarà les claus. Mai és tard per construir una relació serena i positiva amb els teus fills i acompanyar-los en el seu itinerari vital. Estareu millor ara i ells t’ho agrairan sempre.

L’acte començarà a les 16:45h al menjador de l’Escola Volerany. I recordeu que és imprescindible l’inscripció prèvia a través de formulari i que l’AFA posa a disposició de les famílies un servei d’acollida subvencionat per als alumnes matriculats al centre.

Deixa un comentari