Ens fa moltíssima il·lusió explicar-nos que divendres 14 de febrer de 2020 a partir de les 16:30h a l’Escola Volerany (a la zona de vianants del carrer Canyelles) l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) organitza una Xocolatada Solidària per la investigació del càncer infantil. Tots els diners que es recaptin a través del berenar i les activitats lúdiques organitzades aniran íntegrament al laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest és un acte que s’organitza arreu de Catalunya per commemorar el Dia Internacional del Càncer Infantil que es celebra el 15 de febrer.

L’acte organitzat per l’AFA Escola Volerany està obert a tothom i s’ha marcat com a objectiu vendre 150 xocolates. Però a més del berenar també s’oferiran activitats lúdiques per als infants com un contactontes a càrrec d’Inma González que explicarà “La sorprenent història de la princesa que flotava”. També s’habilitarà un espai de jocs tradicionals portats per Ludiespai, un taller de polseres Candela, un pintacares i un stand de merxandatge de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Actualment un 20% de nens/es amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.

Esperem que ens acompanyeu totes les famílies del Volerany i que feu córrer la veu per tal que vingui quanta més gent millor per poder aconseguir el nostre objectiu, aportar el nostre granet de sorra per la causa.

Deixa un comentari