El proper dimarts 11 de febrer a les 16.45h al menjador de l’Escola Volerany tindrà lloc la xerrada-taller “Alimentació saludable per a tota la família”. Una activitat que creiem que pot ser molt interessant, ja que cada vegada tenim més evidència de que els nostres nens arriben a xifres de sobrepès i obesitat alarmants. Fins i tot ens situem al principi de les llistes, al costat d’altres països que crèiem tenir a anys llum de nosaltres. I el més alarmant és, com diu l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que: “Els nens obesos i amb sobrepès tendeixen a seguir sent obesos a l’edat adulta. Amb més probabilitats de patir a edats més primerenques malalties no transmissibles, com la diabetis i les malalties cardiovasculars“.

La xerrada-taller l’oferiran dos experts en alimentació i salut; Pilar Medina, infermera de pediatria del CAP Sant Joan de Vilanova i al Geltrú, i Jordi Fernández, director del programa INFADIMED. I a banda de donar idees d’esmorzars i berenars saludables també es farà un petit tastet d’exemples.

Com sempre hi haurà de servei d’acollida subvencionat per als alumnes matriculats a l’Escola Volerany.

Tots/es els interessats us podeu inscriure a través del següent formulari:

Formulari inscripció

Deixa un comentari