Tanquem la primera edició de la Xocolatada Solidària de l’Escola Volerany molt contentes i satisfetes. Gràcies a totes les persones que vau venir a passar la tarda amb nosaltres hem aconseguit superar amb escreix les nostres expectatives. Ens havíem marcar com a objectiu superar la xifra simbòlica de 150 berenars i al final en vam poder servir més de 200. Així que aprofitem aquest espai per reconèixer a totes aquelles persones i empreses que vau participar i col·laborar en l’acte del passat divendres 14 de febrer.
El vostre esforç i la vostra aportació econòmica solidària va fer possible que es tanqués acte solidari amb una recaptació de 1.236,20€ (809,20€ a través del berenar i les activitats, 339€ amb el taller i el merxandatge de l’Associació Polseres Candela i 88€ amb la venda de merxandatge de l’Hospital Sant Joan de Déu) per a la recerca del càncer infantil que es du a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.
L’objectiu era recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l’única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible.
Moltes gràcies a tots i totes, sense vosaltres no hagués estat possible.

Deixa un comentari