Les AMPAs i AFAs de Vilanova i la Geltrú ens hem unit al voltant de la plataforma SOS Ensenyament Públic de Qualitat del Garraf per tal de defensar les escoles públiques de la nostra ciutat.

Divendres 28 de febrer a les 17h us convoquem a tots aquells que us sentiu propers a aquesta lluita tan transversal a l’Escola Volerany per tractar temes tan cabdals com el molt probable tancament de dues línies de P3 a dues escoles de Vilanova i la Geltrú, l’Escola Canigó i l’Escola Ítaca.

El Departament d’Educació de la Generalitat és la decisió que té sobre la taula davant de la reducció demogràfica als primers anys d’escolarització. I nosaltres davant d’això diem que és una oportunitat per baixar unes ràtios a infantil i primària totalment inassumibles, ja que tot i que el curs comenci amb 25 alumnes la matrícula viva després fa que es convisqui amb classes de 26, 27 o 28 alumnes amb total normalitat. Una ràtio inicial de 20 alumnes seria la solució i no el tancament de cap línia de P3.

Les persones que formem la plataforma SOS ensenyament públic Garraf defensem un ensenyament públic que contribueixi a la cohesió social i garanteixi la igualtat d’oportunitats. Un sistema educatiu laic, coeducatiu, participatiu i democràtic, que atengui la diversitat i que treballi per superar les desigualtats socials.

Et sumes a la marea groga?

Deixa un comentari