La propera xerrada organitzada per la comissió d’Escola de Famílies de l’AFA Escola Volerany no només la trobem interessantíssima sinó també necessària. Sota el títol “Consciència ambiental i consum responsable” l’ambientòloga i coach de salut integral Mònica Coll posarà sobre la taula qüestions com els desitjos o les falses necessitats a les quals ens condueix el consumisme o la responsabilitat que tenim els consumidors a l’hora de prendre o no decisions més sostenibles.

Aquesta xerrada és tan important perquè a vegades el problema és que seguim la inèrcia cap a un tipus de consum i d’estil de vida per manca d’informació, no de voluntat. I és que resulta difícil trobar informació fiable o saber aplicar criteris per filtrar la sobreinformació a la qual estem sotmesos actualment.

Si hi esteu interessats és imprescindible la inscripció prèvia (a través d’aquest formulari). Tindrà lloc dimarts 3 de març al menjador de l’escola i, com sempre, els alumnes matriculats a l’Escola Volerany tindran servei d’acollida subvencionat.

Deixa un comentari