El 30 de juny s’obre el període d’inscripcions per les activitats extraescolars que es durant a terme durant el curs 2020-2021. Tots els detalls sobre horaris, preus i com procedir a l’inscripció la teniu a l’apartat d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS TARDA i ACTIVITATS EXTRAESCOLARS MIGDIA d’aquest web.

Del 30 de juny al 3 de juliol estan reservats per a les inscripcions pels nens i nenes que vulguin continuar amb l’activitat que ja han estat realitzant durant el curs 2019-2020 o per aquells/es que es van quedar en llista d’espera. Del 6 al 10 de juliol s’obriran inscripcions per l’alumnat que vulgui començar una activitat nova.

No s’admetran inscripcions fora de termini, ni es guardarà la plaça per antiguitat si no es presenten les inscripcions dins el termini establert. S’assignaran les places per rigorós ordre d’inscripció a través del formulari.

L’última setmana de juliol penjarem al web de l’AFA les llistes amb el llista (encriptada) amb els noms dels/les alumnes admesos/es. I al setembre es tornaran a obrir inscripcions només per aquells grups on quedi plaça disponible.

Pel curs 2020-2021 un cop més l’AFA organitza i gestiona tot un ampli ventall d’activitats extraescolars durant les franges horàries del migdia i de la tarda amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar habilitats esportives, creatives, artístiques i socials alhora que ampliem i complementem la seva jornada escolar com a eina de conciliació familar. Desitgem doncs, que durant el curs escolar aquestes activitats suposin un estímul per als nostres fills i filles.

COM FER LES INSCRIPCIONS EN TEMPS DE CORONAVIRUS?

Les inscripcions a les activitats extraescolars tant de migdia com de tarda de l’Escola Volerany es poden realitzar a través del formulari que s’ha enviat a través dels grups de Whatsapp de les diverses classes i també a aquest web de l’AFA als corresponents apartats d’Extraescolars de migdia i tarda.

Aquesta nova via d’inscripcions ve donada com a resposta de la situació excepcional que estem vivint per la crisi sanitària de la covid-19 que ens fa prioritzar la utilització d’eines digitals.

D’altra banda, aquest any no requerim l’abonament dels 10€ de reserva de plaça tenint en compte el clima d’incertesa que estem vivint i també sent conscients que moltes de les famílies de la nostra escola estan passant per una situació socio-econòmica molt complicada també derivada d’aquesta crisi sanitària.

També volem que tingueu la certesa que es compliran totes les mesures sanitàries que requereix la lluita contra la covid-19 i que, per tant, al setembre alguna de les activitats podrà patir algun canvi, del qual us informarem puntualment a totes les famílies.

Si el curs comença amb normalitat l’inici de les activitats extraescolars serà l’1 d’octubre. Si les activitats no tenen un mínim de 8 inscrits no es realitzaran.

Recordeu que per tal de poder realitzar alguna activitat extraescolar és imprescindible ser soci/a de l’AFA.

Deixa un comentari