Aquest curs 2020-2021 és obligatori l’ús de la mascareta per part de tot l’alumnat. És per això que l’AFA ha volgut donar la possibilitat d’adquirir-ne de reutilitzables i personalitzades amb el logo de l’escola (homologades normativa UNE0065-20).

Estan fetes amb un teixit que té la propietat de no absorvir líquids ni olor. Amb protector d’orelles, una peça de plàstic per a poder unir les gomes de les mascaretes en la part posterior del cap evitant la col·locació a les orelles. Així doncs s’evita i alleuja el dolor d’orelles causat per l’ús perllongat de les mascaretes. Es poden rentar fins a 65º (Mida infantil).

Per una banda, creiem important que siguin reutilitzables per evitar les mascaretes d’un sol ús i així cuidar també del medi ambient. I, per l’altra, hem buscat una solució econòmica (4€) per a les famílies tenint en compte que és un article que els/les alumnes han d’utilitzar cada dia.

En breu us comunicarem els dies i hores que obrirem l’oficina de l’AFA per vendre-les. També es podran fer comandes de la resta de l’equipació de l’Escola Volerany (samarretes i dessuadores).

Deixa un comentari