El proper dilluns 5 d’octubre comencem les activitats extraescolars de l’Escola Volerany organitzades per l’AFA i a continuació us repassem tota la informació pràctica al respecte. El que és evident és que la seva realització està condicionada aquest curs per la pandèmia de coronavirus. Per tant, preguem entengueu qualsevol modificació relativa a l’inici o interrupció de les activitats del curs 2020/2021 deguda a la possible excepcionalitat causada pel COVID-19.

La nostra voluntat com a organitzadors és contribuir a reduir el risc de contagi per la covid-19. Entenem que és necessari que el conjunt de la societat actuï amb responsabilitat i seguint sempre les indicacions de les autoritats sanitàries.

Tot i la situació excepcional, no volíem prescindir de les activitats extraescolars perquè creiem que calen mesures per fomentar la conciliació familiar en uns moments tan complicats i també els nens i nenes necessiten l’activitat física i els moments d’esbarjo i diversió.

Deixa un comentari