El Departament de Salut de la Generalitat ha anunciat un enduriment de les mesures anti-Covid que passen, entre d’altres coses, per l’aturada de totes les activitats extraescolars. Les noves restriccions que s’han aprovat aquest matí en un Consell de Govern extraordinari, entrarien en vigor aquest divendres i tindrà una durada de dues setmanes.

La Generalitat és l’autoritat competent per a l’adopció, supressió, modificació i execució de les mesures per prevenir els contagis. I l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany no pot fer més que seguir les indicacions que dicta el govern català i el seu dictamen és clar, “es suspenen les activitats extraescolars, excepte les que es fan mantenint estrictament el grup bombolla de l’aula o les activitats dins del centre en horari lectiu”. Les úniques activitats extraescolars que es podran continuar fent són les que es realitzen únicament amb alumnat d’un grup bombolla, un fet que no es dona en cap cas en les activitats extraescolars de la nostra escola.

L’AFA ha treballat un pla de contingència per una situació com la què ens trobem i com a mesura extraordinària l’activitat extraescolar d’anglès, que ofereix l’acadèmia Jump the Gap, passarà a la versió en línia avançant continguts de forma setmanal com fins ara. La resta d’activitats, al ser esportives, no podem fer una altra cosa que aturar-les i al llarg dels propers dies parlarem amb les diverses empreses que ofereixen els serveis per veure quina és la seva postura davant d’una situació així.

També volem subratllar que durant aquestes setmanes de curs les activitats extraescolars de l’Escola Volerany s’han desenvolupat seguint de forma estricta totes les mesures higièniques i sanitàries que marcava el Departament i que, per sort, no hem tingut cap incidència ni cas de contagi de la covid-19.

Quan tinguem més detalls les famílies usuàries del servei sereu les primeres en ser informades.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Cuideu-vos molt.

Deixa un comentari