Des de l’inici de curs l’AFA i l’equip directiu de l’escola porta treballant per aconseguir un entorn pacificat de la nostra escola, tenint en compte que amb la pandèmia global que tenim a sobre és important que les famílies poguem mantenir la distància social a les entrades i sortides del centre. Cal que protegim les escoles i també els seus accessos.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja ha aprovat la sol·licitud de tall del carrer Castellet en horaris d’entrades i sortides de l’escola i per això ens felicitem i us encoratgem a què en les franges de 8:45h a 9:15h del matí i de 16:15h a 16:45h ocupeu la calçada en aquest carrer en el qual es concentren tres entrades d’alumnes (l’hort, l’entrada principal i la de P3). I perquè no es faci un efecte embut l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit canviar el sentit de circulació del carrer Canyelles entre el carrer de Castellet i el carrer de la Gornal.

De moment estem en un període d’adaptació viària en el qual tots els vehicles que cirulen durant aquesta franja horària per l’entorn de l’escola no tenen interioritzat el canvi i és per això que l’Ajuntament ha cedit a l’escola una tanca amb la qual senyalitzar de forma física que durant aquestes franges horàries està prohibit circular per aquest troç del carrer. Però cal tenir en compte que és una mesura transitòria, passats uns dies cadascú haurà de fer ús de la seva responsabilitat cívica i del coneixement de les normes viàries per no passar per aquest tram sense que hi hagi una tanca física que els ho impedeixi.

Recordeu que l’accés a l’Escola Volerany és un entorn pacificat, amb cirulació màxima de 20 kms/h i que els vianants, els nens i nenes, tenen prioritat. Us agraïm la vostra col·laboració i esperem que entre tots i totes aconseguim gaudir d’un entorn més tranquil i segur.

Deixa un comentari