La Comissió d’Escola de Famílies reprén l’activitat adaptant-se a la nova realitat i a les mesures necessàries per a la seguretat de tothom. Per aquest motiu, aquest curs tota la programació de l’Escola de Famílies del Volerany serà ONLINE. Però tot té el seu costat bo, al ser una activitat Online ens podem connectar des de qualsevol dispositiu: ordinador, tablet i, fins i tot, des del mòbil si us trobeu fora de casa. Ens serà més fàcil poder assistir-hi!!!

Per iniciar les activitats d’enguany, hem decidit triar un tema imprescindible sempre, però que en la situació actual pren més importància que mai, l’ACOMPANYAMENT EMOCIONAL ALS NOSTRES FILLS/ES. Serà dijous 5 de novembre a les 16:45h i anirà a càrrec de la psicòloga Meritxell Almirall del centre Som Pares.

Per tal d’organitzar la logística necessària, us demanem que ompliu les vostres dades a aquest formulari d’inscripció prèvia.

El període d’inscripció es tancarà el dia abans i al llarg del matí de dijous 5 de novembre us farem arribar via email l’enllaç per accedir a la xerrada online.
MOLTES GRÀCIES i esperem que gaudiu i sigui de profit per tothom!!!!

Deixa un comentari