Els nens i nenes de 3r ja han estrenat la pantalla tàctil comprada per l’AFA com a aportació de millora a l’escola per aquest curs 2020-2021.

Cada any destinem part del pressupost de l’Associació de Famílies d’Alumnes a fer una inversió de millora a l’escola en forma de material o instal·lació. Aquest any amb la divisió dels cursos en tres grups per reduir ràtios com a mesura de seguretat contr la Covid-19 s’havia aconseguit que totes les aules tinguéssin accés a una pantalla digital pel seu ús diari menys un dels grups de 3r. Seguint criteris d’equitat i d’igualtat d’oportunitats vam considerar oportuna la proposta de l’equip directiu de l’escola de destinar la nostra aportació anual a aquest material d’aula.

I estem encantats i encantades de veure com els nens i nenes ja en treuen profit. I un cop més volem fer visible que els 40€ que paguen totes les famílies sòcies anualment serveixen per fer inversions com aquesta que repercueteixen en tota la comunitat educativa, no només en els socis/es.

I, un cop més, les AFAs arribem allà on els pressupostos del Departament d’Educació no arriben.

Deixa un comentari