L’uniforme a l’Escola Volerany no és obligatori però és útil tenir-lo especialment perquè els alumnes els utilitzin a les excursions i sortides que es realitzen durant el curs o durant qualsevol altre dia per mostrar el nostre orgull d’escola. Per això per a la nova equipació s’han triat colors ben llampants fàcils de veure.

Tots els productes són de la mateixa marca, Roly, de tal manera que sigui fàcil agafar referència de talles al ser del mateix fabricant.

Porta’ns la roba que ja no li va al teu fill/a i et fem descompte

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany vol promoure el consum responsable. És per això que oferim l’opció d’obtenir un descompte d’1€ en la compra d’un nou producte per cada peça ja utilitzada de l’antiga equipació de l’Escola Volerany (en perfecte estat) que posteriorment revendrem entre la nostra comunitat a un preu simbòlic perquè aquella peça l’aprofiti algun altre/a nen/a. La roba usada pot tenir una segona vida i nosaltres ho volem posar fàcil.

No s’accepten canvis o devolucions

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany coordina la venta i distribució de l’equipació però és un intermediari amb l’empresa d’estampació, DinA4 Estampacions i, per tant, quan les famílies fan una comanda d’un producte per a un dels seus fills o filles després ja no hi ha opció a canvis ni devolucions, ja que és un servei personalitzat (l’empresa està estampant aquella samarreta, per exemple, especialment per aquella família). A excepció de si un producte es lliura en mal estat o defectuós.

Equipació per a tota la família

També es venen talles adultes amb un sobrecost de 1€ per cada peça respecte el preu infantil.

Deixa un comentari