El proper divendres 7 de maig a les 17:30h tindrà lloc l’Assemblea de famílies sòcies de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany. S’explicaran i es posaran a votació temes importants com la celebració del primer casal d’Estiu del Volerany i la presentació de noves activitats extraescolars pel proper curs 2021-2022.

També és moment de renovar la junta de l’AFA i per això us informem que fins divendres 23 d’abril es poden presentar candidatures. La junta actual es tornarà a presentar per renovar un nou mandat.

I aprofitem l’ocasió per explicar que per garantir la continuïtat de l’AFA i dels seus serveis (acollida, extraescolars, menjador, etc.) és vital trobar noves famílies voluntàries per sumar esforços. Recordem que tots els serveis estan portats per famílies de l’escola de forma totalment altruista però necessitem nous voluntaris, ja que a mesura que els nens i nenes es van fent grans i deixen l’escola les seves famílies també i actualment hi ha diverses responsables de comissions que viuran l’últim any al Volerany el proper curs.

Recordem que l’Assemblea General és l’òrgan suprem de govern de l’associació, integrat per tots els associats. I és molt important l’assistència a aquestes reunions perquè és aquí on es pot sentir la veu general de tots i totes. Aquest és l’espai destinat a la presa de decisions i a la posada en comú de les tasques realitzades per les comissions i grups de treball i on totes les famílies associades tenen dret a veu i vot.

Us adjuntem l’ordre del dia per tal que us feu una idea dels temes destacats que s’hi tractaran.

Seguint les mesures sanitàries per la pandèmia de la covid-19 celebrarem l’assemblea de forma telemàtica. El mateix dia passarem l’enllaç de connexió.

Sumem entre tots i totes per contribuir a fer una millor escola pels nostres fills i filles.

Deixa un comentari