Obrim un altre període per agafar comandes per a l’equipació escolar del Volerany per si voleu aprofitar abans de colònies/sortides. En aquesta ocasió hem incorporat al catàleg noves prendes de primavera-estiu com leggins o pantalons curts de cotó. Us convidem a donar-hi un cop d’ull!

La venda de l’equipació de l’Escola Volerany en aquesta ocasió es farà només de forma telemàtica a través d’aquest formulari de compra on-line en el qual podreu fer la comanda i on haureu d’adjuntar el comprovant de la transferència perquè sigui efectiva.

Els preus de cada article els podeu trobar al catàleg i vosaltres mateixos/es haureu de fer la suma per saber la quantitat total que heu de pagar.

No es faran canvis ni devolucions, són productes estampats i personalitzats i, per tant, s’ha de pagar al moment de fer la comanda i després no es podran fer canvis.

Recollirem comandes on-line fins dimecres 5 de maig i una setmana després es lliuraran els articles.

Aquí pots consultar el catàleg complert de productes de l’equipació.

Deixa un comentari