Estem molt contents d’informar-vos que aquest estiu l’empresa Hort i Cuina, encarregada del servei de Menjador, organitzarà per primera vegada a la nostra escola el seu Casal d’Estiu. Està organitzat per ser un casal lúdic, amb la proposta de conscienciar els infants de la importància de la sostenibilitat ambiental, el bon tracte al nostre planeta i el respecte a tot ésser viu.

Què faran?

Cada setmana i durant tot el casal els infants “viatjaran” a un lloc diferent amb una missió especial; a l’illa del plàstic, la regió sense gel, l’oceà ofegat o la ciutat dels animals en perill d’extinció, per exemple.

La dinàmica de cada jornada començarà amb un “bon dia”, amb música, estiraments i “dic la meva” per començar amb positivisme. Després depenent del dia de la setmana es faran jocs d’aigua, jocs esportius i activitats artístiques.

Els divendres estan organitzades diverses sortides incloses en el preu. El 9 de juliol aniran al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM), el 23 es farà una visita a la fàbrica de iogurts La Torre i la resta de divencres s’anirà a la platja.

Com fem la preinscripció?

Les dates de preinscripció s’han fet coincidir amb el termini per a sol·licitar la beca d’activitats que ofereix l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i a causa de les restriccions de la situació actual el tràmit serà online, però hi haurà 3 dies en què es podrà realitzar de manera presencial en la finestreta de l’oficina de l’AFA.

Les dates de preinscripció online son del 3 al 14 de maig i presecial 12, 13 i 14 de maig, en l’horari d’atenció del menjador de 9 a 10:30h. S’haurà de realitzar un ingrés del 50% del total de l’import de l’activitat, en el cas de sol·licitar la subvenció només el 25%. Per a les famílies que tinguin un document emès per Acció social, no caldrà fer cap ingrés.

Sobre les beques, és l’AFA qui s’encarrega de tramitar el justificant de prinscripció i enviar-lo a la famílies emplenat, és important perquè és un dels requisits per a sol·licitar l’ajuda. En el formulari d’inscripció estan les instruccions per a sol·licitar-lo.

Enllaç per a la preinscripció del Casal d’Estiu Herois i Heroïnes del planeta

Enllaç tràmit subvenció Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Quin material necessiten els infants?

Deixa un comentari