Canvis, dubtes i incerteses en la preadolescència i l’adolescència. Aquest serà l’eix principal de l’última xerrada organitzada per l’Escola de Famílies d’aquest curs que, un cop més, es realitzarà en format on-line.

Educar els fills/es adolescents és un repte que ens posa sovint al límit. És per això que l’Escola de Famílies ha trobat interessant programar aquest taller per a famílies que pretén ajudar a entendre què està passant als fills/es i també a nosaltres, els adults. I també trobar pautes per enfocar les diferents situacions, per generar un context de comunicació, amb exemples concrets de com construir solucions i avançar.

La xerrada anirà a càrrec de l’educadora social i terapeuta familiar Meritxell Peradalta del SOAF Garraf. El servei d’orientació i acompanyament a les famílies (SOAF) és un servei de caràcter universal, preventiu i d’intervenció format per un programa d’actuacions socioeducatives, comunitàries i terapèutiques adreçades a les famílies amb l’objectiu de millorar-ne el benestar personal, familiar i social. L’impulsa el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, que ha establert una xarxa de SOAF per tot el territori català.

La xerrada serà dimecres 26 de maig a les 17h. Seguim amb les activitats, com sabeu, enguany tota la programació de l’Escola de Famílies del Volerany és on-line. Però quedem-nos amb la part positiva, al ser una activitat en línia ens podem connectar des de qualsevol dispositiu: ordinador, tablet i, fins i tot, des del mòbil si us trobeu fora de casa.

Per tal d’organitzar la logística necessària, us demanem que ompliu les vostres dades al formulari següent:

Formulari xerrada adolescència

El període d’inscripció es tancarà el dia abans i al llarg del matí de dimecres 26 de maig us farem arribar via email l’enllaç per accedir a la xerrada online.

2 thoughts on ““SOS, Adolescents”, nova xerrada de l’Escola de Famílies

Deixa un comentari