Inesperadament, sense fer soroll, ha marxat el Lluís. El passat diumenge, com a conseqüència d’un problema de salut, el cor del company de monitoratge del menjador de l’Escola Volerany es va aturar deixant tot l’equip d’Hort i Cuina colpit amb la trista notícia. I és que feia pocs mesos que el Lluís havia entrat a l’equip del Volerany però s’havia guanyat l’estima de tothom qui va poder treballar colze a colze amb ell.

Des de l’AFA enviem una abraçada molt afectuosa a la família del Lluís Inglés, a l’equip d’Hort i Cuina i als responsables del Projecte TIMOL de l’IMET, qui van acompanyar i guiar el Lluís en aquesta experiència al món laboral.


I estem convençuts que el pas d’aquest company amb diversitat funcional intel·lectual deixarà petjada a la nostra escola i especialment al servei del menjador. Ens sentim ben orgullosos d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra en el seu pas pel món laboral. Un camí que esdevé dificultós per a tothom però que té una indubtable dificultat afegida per aquells nois i noies que presenten algun tipus de necessitats especials.

Confiem en l’aposta per facilitar l’accés al món laboral normalitzat de les persones amb discapacitat amb plenes garanties d’inclusió. I, al cap de la fi, no coneixem cap treballador o treballadora que durant el transcurs de la seva tasca diària no necessiti les ajudes, orientacions o l’assessorament d’altres companys competents; en definitiva, que no necessiti els suports adients i adequats que li permetin realitzar la seva feina correctament.

Volem pensar que els nens i nenes de l’Escola Volerany, l’empresa Hort i Cuina i els companys de treball han contribuït cadascun de la seva manera a que en els últims mesos de vida del Lluís millorés una mica la seva qualitat de vida, sent valorat per ell i pels altres, reconeixent els seus èxits i marcant metes per fer possibles els seus somnis.


Fins sempre, Lluís.

One thought on “Fins sempre, Lluís

Deixa un comentari