Totes aquelles famílies de l’Escola Volerany que vulguin realitzar un tràmit o gestió relacionat amb algun dels serveis que gesitona l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) o tingui algun dubte o comentari que no pugui resoldre a través dels canals telemàtics poden demanar cita prèvia per ser atesos a l’oficina de l’AFA (al carrer Castellet per l’entrada de l’hort) de forma presencial.

Per motius de prevenció per la Covid-19 l’aforament de les nostres oficines és limitat i per això demanem que es prioritzi fer gestions o resoldre dubtes a través del mòbil de l’AFA o del correu electrònic. Però quan no sigui possible, habilitem aquesta opció per tal d’optimitzar el temps de les famílies i de les voluntàries de l’AFA que dedicaran aquest temps a romandre a l’oficina de l’AFA per resoldre aquest tipus de gestions.

Per demanar cita prèvia es pot fer a través de dues vies:

  • Mòbil: 677 03 62 72
  • Correu electrònic: afa@escolavolerany.cat

I recordem que també us podeu mantenir informats i informades de tots els nostres serveis a través dels diversos apartats d’aquest web i de tot allò que pengem a les nostres xarxes socials.

Deixa un comentari