Com cada curs, l’AFA ha sol·licitat la subvenció d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El projecte que vam presentar va ser el finançament d’una pissarra digital interactiva pel Pla TAC de l’escola.

L’AFA va avançar la compra de la pantalla per fer-ne ús durant el curs 2020-2021. Dels 1.754,50€ que va costar la pantalla digital, demanàvem a l’Ajuntament una subvenció de 1.000€, dels quals ens han atorgat 900€.

Com a AFA vam decidir destinar part dels nostres recursos a dotar d’aquest material a l’escola perquè creiem que el centre ha de poder portar a la pràctica la plena incorporació de les tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement i per garantir la consecució de la competència digital i comunicativa en tot l’alumnat.

Cada euro invertit per les famílies a l’AFA compta

Presidència, Tresoreria i Secretaria de l’AFA tramiten cada any aquest tipus de subvencions que posa a disposició de les entitats l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) per tal d’optimitzar els recursos propis.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú reconeix la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador de la ciutat i com a motor de la seva vitalitat. I, en aquest sentit, el ventall de propostes que s’ofereixen des de les entitats com l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Volerany ha de contribuir a generar una societat més justa, més oberta, més tolerant, més solidària i més sostenible.

Així, per tal d’ajudar i donar suport al món associatiu en aquesta tasca, el consistori vol continuar impulsant la vida associativa, entre d’altres, a través de l’activitat administrativa de foment per la via de les subvencions.

Deixa un comentari