La família és un engranatge del què tots en som una peça. Amb aquest lema en ment es reactiva la programació de l’Escola de Famílies de l’Escola Volerany. Amb una xerrada que porta per títol “Pedagogia pel benestar familiar” es reprén una programació que torna al format físic. L’acte l’impartiran les professionals Esther Hugué i Manuela Silva del programa de Benestar Familiar de Espai Psique.

Dijous 18 de novembre a les 16:45h al menjador de l’Escola Volerany es donarà el tret de sortida a la programació d’aquest curs 2021-2022 de l’Escola de Famílies en un acte en el qual, com no podia ser d’una altra manera, s’aplicaran totes les mesures sanitàries contra la covid-19 (mascareta, higiene mans, distància…) per a la seguretat de tothom.

Per tal d’organitzar la logística necessària, us demanem que us inscriviu prèviament i ompliu les vostres dades a aquest formulari, on també podreu sol·licitar servei d’acollida gratuït si sou família sòcia de l’AFA Escola Volerany.

Vine, les terapeutes et donaran alguns recursos i estratègies per educar en un ambient positiu per a tot el conjunt familiar. I és que la pedagogia del benestar familiar el que tracta és que els membres de la família modifiquin la manera com interactuen per corregir possibles desviacions que estan causant un desequilibri. No es busquen canvis només a nivell individual que poden no tenir efecte sobre el conjunt de forma duradora sinó que es busca donar estratègies i tècniques per tal que tots els membres de la família entenguin l’origen dels seus problemes i canviar dinàmiques amb un efecte durador en el temps i beneficiós per a tot el grup.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tota Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari