El 25 de Novembre commemorem el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra les Dones. Com que tenim el convenciment que el camí de sortida per aquesta xacra social està en l’educació a la infància la Comissió de Biblioteca de l’AFA Escola Volerany ha elaborat una llista de contes encaminats a la prevenció de la violència de gènere.

El 25 de novembre és un dia molt important per seguir fent educació i prevenció de la violència de gènere amb els infants i joves. Un dia per trencar amb els estereotips de gènere i amb les relacions abusives i violentes i afavorir noves masculinitats que es desmarquin del model tradicional androcèntric. Aquí us deixem alguns contes per poder compartir amb els vostres fills i filles perquè llegir contes amb els infants té un gran poder, contribueix al creixement integral de l’infant, a la seva educació i socialització, ja que a través de la lectura es van interioritzant valors i actituds que es consoliden en la identitat de cada nena o nen.

Deixa un comentari