L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) Escola Volerany es suma a la campanya solidària de Creu Roja Joventut per recollir joguines per als nens i nenes en situació de vulnerabilitat de Vilanova i la Geltrú. Amb el lema “Els seus drets en joc“, la campanya recull joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives amb la voluntat afegida de sensibilitzar sobre la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu. A l’Escola Volerany recollirem joguines del 9 al 17 de desembre a l’oficina de l’AFA.

Aquest any 2021, les conseqüències derivades de la pandèmia de la COVID-19 han perpetuat i agreujat la vulnerabilitat de famílies d’arreu del territori català a les quals ja atenien des de Creu Roja Joventut. És per això que tot i el conjunt de restriccions s’ha treballat per cobrir les necessitats de tots els infants i, un cop més, ens tornem a bolcar amb els drets dels infants.

Des de l’AFA Escola Volerany tenim clar que és un tema amb el qual la nostra comunitat educativa empatitza i és per això que volem ser punt de recollida i ajudar a fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Si voleu col·laborar compreu una joguina i porteu-la a l’oficina de l’AFA (on es paga el menjador) del 9 al 17 de desembre.

Deixa un comentari