L’AFA Escola Volerany celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat o diversitat funcional amb una selecció de contes i curtmetratges per a què les famílies puguem treballar amb els nostres infants el tema de la inclusió de la diversitat, perquè tots som iguals però diversos. Se celebra mundialment el 3 de desembre i té com a finalitat fomentar els drets i el benestar de les persones que tenen algun tipus de discapacitat per tal d’assolir la participació plena i la igualtat d’oportunitats per i amb les persones que presenten diversitat funcional.

Un any més arriba el dia 3 de desembre, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Aquest any el tema se centra en l’empoderament de les persones amb discapacitat per a un desenvolupament inclusiu, equitatiu i sostenible. Un compromís per “no deixar ningú enrere”. Educació, treball, igualtat i accessibilitat. Valors que desde l’AFA compartim i volem promoure.

I és que educar en els valors del respecte a la diversitat i a la igualtat d’oportunitats afavoreix que els infants no desenvolupin actituds i conductes discriminatòries, segregadores o abusives cap als altres. Eduquem als infants perquè pensin, sentin i
actuïn de manera inclusiva, empàtica i puguin tenir una visió àmplia del món, sent capaços de contemplar altres perspectives, realitats i punts de vista. Eduquem els nostres infants perquè siguin millors que nosaltres.

Per aquest motiu, des de de la Comissió de Biblioteca de l’AFA us proposem algunes lectures i alguns curts per poder compartir en família.

Deixa un comentari