Acompanyar les sexualitats dels infants, tenir recursos per fer-ho, cuidar la intimitat i les seves experiències vinculades amb la seva sexualitat i les seves relacions és una assignatura pendent per a moltes famílies. Parlar de sexualitat i de relacions sexoafectives de manera natural és clau, és per això que l’Escola de Famílies de l’Escola Volerany organitza una xerrada sobre com i quan les famílies hem de començar a treballar aquests temes.

La xerrada tindrà lloc el proper dijous 10 de febrer a les 16:45h al menjador de l’Escola Volerany i serà impartida per una tècnica del Grup Atra en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova.

Serà una activitat grupal per a mares, pares i tutors d’infants en edat escolar en la qual mitjançant el debat i la participació es treballaran diferents continguts sobre l’educació en l’àmbit de l’afectivitat i la sexualitat dels nostres fills i filles. Es donaran eines per respondre a preguntes tan habituals com “com puc acompanyar als meus fills/es durant el seu desenvolupament afectiu-sexual?”.

I és que quan els nostres fills i filles ens pregunten sobre aquests temes segons l’edat sortim per la tangent i sobrecarreguem la pobra cigonya o bé tirem del banc de recursos simbòlics. Però tot té una data de caducitat i n’hem de ser molt conscients perquè per facilitar que els nostres infants acabin tenint relacions afectives saludables i enriquidores hem de fer que el sexe i l’afectivitat deixi de ser un tabú.

Si t’interessa no dubtis en venir amb inscripció prèvia enviant-nos un correu electrònic a afa@escolavolerany.cat si no ets una família de l’Escola Volerany.

Deixa un comentari