La xerrada organitzada per l’Escola de Famílies “Més enllà de la cigonya” sobre com començar a parlar de sexualitat amb els nostres fills i filles va despertar molt d’interés entre les famílies del Volerany. És per això que la Comissió de Biblioteca de l’AFA ha elaborat una llista de recomanacions de contes i llibres sobre el tema per ajudar a aquelles famílies que no van poder assistir a la xerrada i volen recursos sobre educació afectivo-sexual.

No hi ha edat per a començar a parlar de sexe amb els nens, sempre se’n pot parlar i podem aprofitar la seva curiositat des de ben petits per començar a conversar amb ells. Parlar de sexe amb els infants en edat escolar potència la seva autoestima i el seu auto-coneixement i aplana el camí per desenvolupar relacions afectives saludables a partir de l’adolescència.

Deixa un comentari