Site icon AFA Escola Volerany

Inscripcions Comparsa 2023

Vilanova i la Geltrú ja ho té tot a punt per a la celebració de Les Comparses diumenge 19 de febrer i un any més l’Escola Volerany surt amb la bandera de l’Associació de Veïns Sant Joan. Les famílies podrem tornar a gaudir plegades d’aquest l’acte festiu, social i cultural tan emblemàtic de la ciutat, gràcies al treball que ha estat duent a terme des de fa mesos les entitats que integren la Federació d’Associacions pel Carnaval, l’Associació de Veïns Sant Joan i l’AFA Escola Volerany.

Les famílies dels infants que vulguin participar a La Comparsa hauran de fer una inscripció on-line del 16 al 27 de gener a través d’un formulari, on les famílies faran la comanda de tot el què necessiten de vestimenta i aportaran les dades de contacte.

El pagament i formalització de la inscripció es podrà fer dimecres 1 de febrer a les 9h i a les 16h i dijous 2 a les 16h a l’oficina de l’AFA. El pagament es podrà fer només en efectiu. En el moment de venir a fer el pagament de la inscripció és imprescindible també que porteu la normativa de la FAC signada (també tindrem còpies a la paradeta per qui no l’hagi pogut imprimir) per un/a tutor/a de cada infant de la parella.

Canvi de vestimenta

L’Associació de Veïns de Sant Joan ha aprovat per assemblea un canvi de vestuari de la bandera de l’entitat per a les Comparses de 2023. Tal com es va comprovar l’any passat, el complement de l’armilla dificultava l’accés de moltes famílies a la Comparsa pel seu elevat cost econòmic, així que han decidit que els homes/nens portin un mocador, un canvi ja aprovat per la FAC. I això no suposarà una despesa extra, ja que en la inscripció d’aquest 2023 anirà inclós el cost del mocador.

Distribució de banderes

Els nens i nenes del Volerany sortiran en dues banderes i entraran a la guerra també en dos torns diferents, segons la distribució d’edat que marca la FAC. Durant el recorregut de la Comparsa faran dos itineraris diferents amb dinàmiques adequades segons el grup d’edat tot i que la idea és que es trobin en diversos moments en ubicacions destacades. La bandera verda serà la dels petits, de I4 a 2n, i la bandera blava serà la dels grans, de 3r a 6è.

Exit mobile version