El proper curs 2022-2023 tots/es aquells/es que hagin realitzat els ingressos pertinents dins del termini establert i ens hagin fet arribar els justificants, tindran els llibres i material a la classe el primer dia d’escola. L’AFA no es fa càrrec de la seguretat d’aconseguir els llibres en els casos de pagaments posteriors a la data límit del 15 d’agost de 2022.

Per tal d’evitar errors i facilitar la tasca administrativa, us demanem que feu un ingrés per a cada un dels conceptes (QUOTA AFA, LLIBRES), segons està indicat.

En el cas que tingueu més d’un fill/a escolaritzat/a al centre, us demanem que feu els ingressos per separat.

– P3: No hi ha llibres
– P4 i Primària (1r – 6è): Com a novetat d’aquest curs, l’AFA vendrà els llibres a les famílies sòcies i a les no sòcies. Les famílies sòcies com cada curs es beneficiaran d’un descompte en el preu.

FORMA PAGAMENT

Es pot pagar amb targeta de crèdit a través del tràmit de la plataforma Playoff o fent una transferència al compte de l’AFA ES24 0081 1663 6600 0101 6408 (Codi pagament caixer 151040). S’ha de fer arribar justificant ingrés a través del següent formulari i, si sorgeix algun problema, a través del correu electrònic de l’AFA: afa@escolavolerany.cat.

Formulari alta/renovació socis AFA i comanda llibres

És molt important que a l’hora de fer l’ingrés indiqueu com a concepte el següent:
NOM I COGNOM DEL NEN/A – CURS – LLIBRES

RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT (preu de venda segons el curs per a socis i no socis de l’AFA)