QUÈ FAN LES NOSTRES COMISSIONS?

MENJADOR

Tant la cuina com el servei de monitoratge del menjador s’està gestionat a través de l’empresa Hort i Cuina SL i  s’està donant diàriament un servei de menjador a 190 nens i nenes de mitjana.

ACOLLIDA MATINAL

El servei l’utilitzen diàriament més de 30 alumnes de 8 a 9 del matí.

EXTRAESCOLARS

Actualment, amb 12 activitats extraescolars oferides i al voltant de 180  i nenes inscrits,  son gestionades amb la col·laboració de l’empresa EsportXtothom, SL, Escola de Flow center, Playcode Academy i Jump de Gap.

LLIBRES

El Projecte de Socialització de Llibres suposa un important estalvi familiar a l’hora d’adquirir el material didàctic.
Cada curs un grup de mares i pares voluntaris, durant les vacances d’estiu,  folren, preparen i fan arribar els llibres a les aules directament.

ESCOLA DE FAMÍLIES

La comissió d’Escola de Famílies organitza xerrades, sortides i altres activitats sempre en funció dels inquietuds i interessos de les famílies.

FESTES

Col·laborar en les festes de l’Escola: Castanyada, Nadal,…
Participar activament al Carnaval, sortim amb dues banderes per la comparsa.
Organitzar la festa de Fi de Curs.

MEDI AMBIENT

Volem educar en un concepte de medi ambient i sostenibilitat més ampli i influint en diferents aspectes de la vida quotidiana de l’escola i de casa. Realitzant diferents activitats que ajudin a prendre consciència dels residus que generem i com els podem reutilitzar així com reduir el consum energètic. A banda de impulsar projectes propis, la comissió també està encabida dins de la Plataforma Camins Escolars.

COMUNICACIÓ

Gestionar correu electrònic, la web i les xarxes socials (Facebook i Twitter), mantenir informades a les famílies mitjançant comunicats via Whatsapp i correu electrònic a través de delegats/des de curs.

RELACIONS EXTERIORS

Fa d’enllaç entre el nostre AFA i altres entitats externes com la AFFAC, l’Ajuntament, etc.